Forumindex serendipity
Ett gratis forum från www.gratisforum.se
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Serendipity – Regler

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Regler
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Wryn
Site Admin


Registreringsdatum: 26 november 2008
Inlägg: 18

InläggPostat: 2008-12-07 04:13:07    Rubrik: Serendipity – Regler Svara med citat

Allmänt om reglerna

Här hittar du våra grundläggande regler för gillet Serendipity. Reglerna för gillet justeras emellanåt om så är nödvändigt. Syftet med dessa regler är för att gillet skall fortsätta fungera effektivt och känns trevligt att vara med i. Som medlem i gillet bör du känna till reglerna (de flesta regler handlar egentligen om sunt förnuft) annars kanske du bryter mot dem utan att veta om det. Vi förutsätter förstås att medlemmarna tar sig tid att läsa reglerna, så en ursäkt med att man inte läst reglerna resulterar i att man helt enkelt får skylla sig själv.

Bryter man mot reglerna och någon kommer på dig med detta kan du få en varning och i vissa fall åka ut ur gillet med huvudet först. I andra fall kan en medlem som fått upprepade varningar också åka ut förstås.

Våra regler

Gillet är svenskt, därför riktar det sig enbart till svenskpratande personer utan undantag.
Varje spelare får ha sina Alts i gillet. Vi vill ha aktiva medlemmar, så spelar ni sällan eller mycket med andra karaktärer så är nog inte Serendipity rätt gille för er.

Varje medlem speglar gillet utåt. Medlemmar som håller på att tigga om pengar av andra spelare, skriker n00bs, nerfs och dylikt gör sig inte besvär i vårt gille. Kommer vi på er med detta kan ni packa ihop era saker och flytta till något gille som inte bryr sig vanligt hyfs. Vi uppmanar till samarbete inom gillet och goda gärningar blir glatt ihågkomna, något som kan komma dig själv till nytta vid ett senare tillfälle. Därför är det alltid trevligt om ni erbjuder era yrkestjänster till andra i gillet för ett rimligt pris. Försök inte att lura eller tjäna storkovan på en annan gillesmedlem (schysst spelande mot alla lönar sig i längden).

När det gäller att få hjälp med en quest eller instans, fråga främst i gilleskanalen och vänd er till dem som har ungefär samma level som dig själv då det gynnar er båda. Har du svårt att hitta lösningen på en quest prova att söka på www.thottbot.com. Men kom inte med undanförklaringar som att du inte orkar titta själv. Prova att läs questen ordentligt dessutom, det mesta står faktiskt där.

Gillet är till för att vi skall kunna hjälpa varandra, men försök även att ta reda på egen information. Många saker om just gillet står på vår webbsida för att samma fråga inte skall behöva besvaras gång på gång för varje medlem. Du hittar även värdefull information på World of Warcrafts webbsida och i deras formulär. Vill du ändå fråga om något, fråga öppet i gillet i första hand. Det är inte alltid som alla har möjlighet att svara, men syns din fråga öppet så är chansen mycket större att någon kan svara på den.
Får du inte svar på din fråga i gillet så skall du inte skrika ut din frustration i tron att alla ignorerar dig. Många vill koncentrera sig på sitt spelande och kanske inte vet svaret på din fråga för stunden. Ofta kan du hitta svaret själv om du bara söker också, så behöver inte någon annan söka på internet åt dig...
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Regler Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) for EMPIRE guilde (v1.082) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.04 sekunder att ladda.